fredag 4. oktober 2013

Herrene med sterk seier mot Lura


Stavanger/Vardeneset - Lura 3-2

Vi møtte torsdag 3. oktober Lura til kamp i Stavanger Idrettshall. Hele 2 backpar og 3 løperrekker gjorde at vi kunne kjøre kampen med høy intensitet. Lura stilte også mannsterke med et bra mannskap. God defensiv jobbing, samt to gode keepere gjorde at det ble vanskelig å score mål i denne kampen. 

Det er fortsatt noe uvant for oss og spille med 3 rekker og det bærer kampen litt preg av. Forsvaret er meget bra, men vi er ikke flinke nok til å finne roen offensivt med så korte bytter. Dette er noe vi må jobbe videre med. 

Vi åpner kampen med å ta ledelsen etter mål av Christer. Lura slår derimot tilbake og tar ledelsen 1-2. Denne stillingen holder seg helt til det gjenstår 4 minutter av kampen. Først da får vi en vel fortjent utligning og med 40 sekunder igjen av kampen hamrer Christian ballen i mål. De siste sekundene dreper vi kampen meget effektivt og kan legge en sterk seier mot Lura inn på vår CV.

Vi gratulerer Stavanger/Vardeneset med en fantastisk lagseier der vi jobber steinhardt helt til siste slutt og får betalt for det.


Mål/assist Stavanger/Vardeneset:
Christer Ludvigsen (1+1)
Christian Söderlund(1+0)
Børge Andreassen (1+2)

Mål/assist Lura:
Ukjent

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar