torsdag 17. oktober 2013

Før seriestart

Endelig seriestart for damene.
Førstkommende søndag møter Stavangerdamene Sandnes til første seriekamp, og i den anledning har vi hatt en liten koseprat over en virtuell Espresso Macchiato-to-go med årets kaptein Mari Joakimsen.

Hei
Først av alt, gratulerer med kapteinsbindet.
Kjekt å bli utnevnt som årets kaptein, det setter jeg stor pris på og en utfordring jeg skal ta på strak arm. Finnes ingen bedre spillergjeng enn vår å være kaptein for!

Det nærmer seg seriestart for Stavangerdamene, føler du at laget er klar for å forsvare seriemestertittelen?
Første seriekamp kommer alltid litt plutselig, selv om vi i år har en sen seriestart. Jeg synes vi har et sterkt lag med mange nye positive tilskudd, både på spiller - og trenersiden. Føler absolutt at vi er klar for å forsvare seriemestertittelen.

Hvordan ser troppen ut i forhold til forrige sesong?
Vi har en stor og god tropp i år, men mange nye fjes. Har dessverre mistet en del etablerte spillere etter forrige sesong, men alt i alt tror jeg at vi har en bedre tropp i år enn i fjor. Når vi blir enda mer samspilte og kjent med hverandre vil denne troppen være Stavangers beste!

Dere har fått ny trener foran denne sesongen, hvordan tror du det vil slå ut?
Vår nye trener, Christian, har tilført ny treningsglede og struktur i laget. Et nytt fjes, ideer og kunnskap gir ny motivasjon, noe jeg tror vil føre til økt innsats både i kamp og trening. Sammen med Johan utgjør dette et perfekt treningsteam, noe det lukter gull av.

Hvem kommer til å legge kjepper i veien for deres parademarsj mot nytt seriegull, og hvilket lag liker du best å spille mot?
Lye er i år også vår ergeste konkurrent, men alle lag i serien er bedre nå. Velger derfor ikke å avskrive noen av lagene. Kampene mot Lye er alltid de med mest intensitet og spenning, og derfor det laget jeg liker best å spille mot og ikke minst vinne mot!

Du er jo viden kjent for å bøtte inn mål, hvor mange poeng satser du på i år?
Alltid gøy å score mål, selv om det viktigste er at laget gjør det bra. Siden jeg mistet halve forrige sesong er jeg ekstra motivert til å komme høyt oppe på poengstatistikken, satser derfor på over 30 poeng.

Tilslutt; hva blir resultatet i søndagens kamp?
Vi har alltid hatt et godt tak på Sandnes, så denne kampen skal vi vinne. Siden dette er første seriekamp, og mye nytt rundt laget tror jeg resulatet blir 9-2 til oss.


Vi takker Mari for kaffen, og ønsker henne og resten av laget lykke til med sesongen 13/14


Stavangerdamene møter Sandnes i Hanahallen søndag 20.10 klokken 1430.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar