onsdag 18. mars 2015

Damene leverte varene.

Brodd IBK - Stavanger IBK 1-12
(0-1, 1-3, 0-8)
Stavangerdamene tok et stort steg mot sitt tredje seriemesterskap med kveldens storseier mot naboklubben Brodd.
Vi var litt spent foran kampen, for det viste seg at vi måtte stille med en skadet utespiller i mål, (Vibeke, som stilte sporty opp, og gjorde en solid jobb), samt at Brodd er det laget i serien vi har slitt mest  med å score på. De spiller alltid veldig disiplinert mot oss, og så har de seriens overlegent beste keeper.
Vi tok initiativet i kampen med en gang, og rullet opp det ene flotte angrepet etter det andre, men maktet ikke å sette ballen i mål, før Christel Bærheim sendte avgårde et skudd etter halvspilt periode.
Vi fortsatte å produsere sjanser, men fikk ikke flere mål.
2.periode var bare rundt minuttet gammel, da Linn Köppä satte inn 2-0 målet, før Brodd reduserte til 2-1 etter litt rot fra vår side, og skapte litt spenning i kampen.
Etter dette målet kom Brodd litt lenger frem på banen, men det gjorde det bare lettere for oss. Sandra Nygård og Marte Sunde, som endelig var tilbake etter ryggoperasjon, scorte hver sin gang,  slik at vi ledet 4-1 til 2.pause.
I 3.periode løsnet det skikkelig for oss, og vi scorte hele 8 mål i løpet av disse 20 minuttene; Linn Köppä og Lovisa Wibeck hadde to mål hver, Christel Bærheim, Mari Joakimsen, Sandra Nygård og Sannie Arnhild scoret resten.

Nå gjenstår bare en kamp mot Sunde, får vi med oss ett poeng fra Vikinghallen, kan vi igjen sprette champagnen og kalle oss seriemester!

Dagens Stavangerløve: Christel Bærheim - scorer 2 mål og styrer forsvaret med erfaring og ro.
Banens beste: Jeanette Thorsen (keeper Brodd)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar