Damene fyrte i gang 2014

Brodd IBK - Stavanger IBK 1-15
(0-7, 1-4, 0-4)
Stavangerdamene viste ingen nåde mot nabojentene fra Storhaug i årets første kamp.
Brodd virket mye tammere i dag, enn ved sist møte, og var knapt oppe på vår banehalvdel i første periode. Stavanger derimot var veldig på hugget, pepret motstanderens keeper med skudd, og gikk til første pause med en solid 7-0 ledelse.
I 2.periode kom Brodd seg høyere opp i banen, og vi ble litt ustrukturerte, men beholdt likevel mye av trykket på mål.
2.periode endte 4-1 i Stavanger sin favør.
Før siste periode ble vi enige om å stramme inn litt igjen og finne tilbake til det fine pasningsspillet fra 1.periode. Det greide vi til tider, scorte 4 mål, og holdt rent bak, så da kunne vi tilslutt bokføre en ny seier og trygg serieledelse før toppkampen mot Lye neste helg.

Dagens Stavangerløve:Maren Tønnessen - satt i ferjekø i timesvis for å komme seg på kamp