onsdag 4. desember 2013

Herrene på topp

Herrelaget er virkelig i flyten om dagen. Vi avsluttet forrige uke med treningskamp mot 1. divisjonslaget Stil-UiS og vant med en sterk 12-6 seier.

Uken etter startet med toppoppgjør mot Øyane. Vi gjorde regning med dette ble en tøff kamp, men vi gikk inn med god selvtillit etter den gode oppgjøringen.

Det skulle vise seg motstanden ble svært tøff. Det tok ikke mer en 46 sekunder før Øyane tok ledelsen. I 1. periode bommet vi på sjansene våre, mens Øyane var dødelig effektive. Ved periodeslutt var stillingen 0-4.

Vi bestemmer oss for å ta tak, men etter 5 minutter får vi nok et slag i trynet og ligger under 0-5. Men så vokner vi endelig. Og som vi vokner! Jostein bestemmer seg for å stenge buret. Samtidig sitter plutselig forsvaret som en kule og ballen blir bra fremover på banen. På under 6 minutter er plutselig stillingen 5-5! Periodens siste 10 minutter produserer begge lagene gode sjanser, men to gode keepere gjør at det ikke blir flere mål før pause.

3. periode er kun 1 minutt gammel når vi endelig tar ledelsen. Øyane produserer også sjanser, men vi forsvarer oss mesterlig. Samtidig sitter spillet og kontringene hos oss og vi øker ledelsen til 7-5 og 8-5 ved rundt halvspilt periode. Kim får æren av å avslutte ballet med kampens siste mål og det ender med en fantastisk herlig 9-5 seier.

Å snu en kamp fra 0-5 til 9-5 er en sterk prestasjon og vitner om god lagmoral. Herlig jobba guttar!

Poeng:
Børge Andreassen 3+2
Oddbjørn Fiskå 3+1
Christer Ludvigsen 1+3
Christian Söderlund 1+1
Kim L. Nilsen 1+0
Arild Vestnes 0+1

Banens gigant:
ALLE SAMMEN!


1 kommentar:

  1. Meget bra kamp. Vi slet voldsomt i 1 omgang, både defensivt og offensivt.
    At vi klarte å justere oss inn, og snu det, er meget bra.
    Tidligere ville det blitt mye sutring, og vi hadde tapt. Nå brettet alle opp ermene, og tok tak.
    Gledelig :)

    SvarSlett