Fortjent seier mot Lye

Stavanger IBK - Lye IL 3-2
(0-2, 1-0, 2-0)
Sibk-damene tok første stikk mot erkerival Lye i dagens kamp, men de startet litt nervøst og famlende.
Lye banket inn sitt første mål etter ca et halvt minutt, og 2-0 fire minutter senere.
Etter det tok Stavanger sakte men sikkert over, men avslutningene gikk stort sett over eller rett på keeper.
I det 17.minutt blir Marte uregelmessig stoppet i det hun skal skyte, og Stavanger tildeles straffe, men desverre greier vi ikke å sette den heller.
Lye nektes avslutninger og perioden ender 0-2.
Et heltent hjemmelag fortsetter der de slapp i 1. og etterhvert løsner det endelig foran mål. Kristin setter ballen i nettet, etter litt klabb og babb foran Lyes mål.
Stavanger fortsetter å dominere kampen, men må vente på utlikningen.
Den kommer halveis ut i 3. Marte drar til fra 15 meter, og ballen fyker forbi en sjanseløs Lye-keeper!
Sibk fortsetter med presse nervøse Lye-backer til å sende pasninger som blir plukket opp og omgjort til halvsjanser, samtidig som Maren i buret plukker det som kommer av sjanser i mot.
17:14 faller avgjørelsen, Mari sender ballen inn i trafikken foran Lyekeeperen og i mål, og Stavanger sikrer seg en veldig fortjent seier!
Det er noen sesonger siden disse kampene IKKE har vært jevne, men i dagens kamp var det stor forskjell på lagene.

Skuddstatistikk:(7-4, 10-4, 13-4) 30-4

Dagens løvinne:Sannie Arnhild -Stavangers nye danske back tilfører forsvaret ro og rutine