mandag 22. oktober 2012

Ny seier til damene

Stavanger IBK - Sandnes IBK 16-2
(4-0, 7-0, 5-2)

Stavangerdamene, ved Kristin, satte standarden i sesongens tredje seriekamp, da hun allerede etter snaue 3 minutter hadde satt inn to mål. En av årets nykommere, Cathrine , ville ikke være dårligere, og scoret likegodt to på rappen hun også.
I 2.periode løsnet det for 1.rekka, først ved Marte, så kombinasjonen Trine/Jannicke fire ganger på rad!
Camilla fikk sin første utvisning på 10 år  i denne perioden, det må være det knallharde miljøet i Sibk som har påvirket henne.
Cathrine skadet kneet, så Kathrine m/K ble satt opp som ving, dette takket hun for, ved å knalle inn periodens siste mål.
Sandnes IBK er et lag som består av mange unge raske spillere, som er farlige på kontringer, noe vi var veldig klar over, så planen var å holde ballen i laget, spille enkle pasninger og unngå å få brudd i mot. Dette fungerte veldig bra i store deler av kampen, og Sandnes fikk knapt komme til noen farlige avslutninger, men i 3.periode sviktet konsentrasjonen ved et par anledninger, og de svartkledde nabojentene fikk endelig hull på byllen.
Nå har vi spilt og vunnet tre seriekamper ganske klart mot overkommelig motstandere, neste kamp er det Lye som venter, og det blir noe helt annet...

Kampens profil - Jannicke Manum Gjedrem - er alltid blant beste på banen, og produserer 8 poeng i denne kampen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar