onsdag 30. oktober 2013

Herrene med seier over Brodd

Brodd 2 - Stavanger/Vardeneset (4-12)

Lørdag 26. oktober var det klart for ny kamp for herrene og denne gangen var det mot Brodd 2 i Storhaughallen.

Første periode begynne noe nervøst og spillet satt ikke helt som det skulle. Det var også Brodd som tok ledelsen, men en opplagt Jostein og Chris holdt oss inne i kampen. Perioden ender 1-1.

I 2. periode løsner spillet og målene begynner å komme. Begge rekkene får mer rytme i spillet og når det blåses av etter 2. periode er stillingen 2-7.

3. periode åpner noe tregt og vi får ikke uttelling på sjansene, men etter et mål av Brodd løsner det igjen. Kampen ender tilslutt 4-12, en solid seier mot et imponerende bra Brodd 2 lag.

Denne dagen er det forward-rekken med Chris, Eirik og Adrian som produserer mest mål, men det er også de som slipper inn målene. Rekken med Christian, Christer og Børge har god kontroll bakover, men fikk ikke like god flyt fremover som ønsket.
Backene Nils, Frode og Rune er solide gjennom hele kampen og gjør det vanskelig for Brodd å komme til sjanser. En ekstra bonus til debutanten Rune som også scorer fra død vinkel. Jostein står som vanlig svært solid og er en god trygghet for forsvaret vårt.