søndag 6. januar 2013

Damene vant toppkampen mot Lye

Stavanger IBK - Lye IL 7-5
(3-2, 0-0, 4-3)

SIBK-damene fikk en drømmestart mot serielederen, og ledet 3-0 etter drøye 11 minutter, etter scoringer av Mari (2) og Jannicke. Men litt konsentrasjonssvikt gjorde at Lye fikk redusere to ganger.
I midtperioden fikk vi litt for mye strekk i laget, og kom ikke til de helt store målsjansene. Maren plukket det som kom i mot, så perioden endte målløs.
Før siste periode gjorde vi noen taktiske forandringer og fant tilbake til motstanderens mål, Jannicke og Marte førte oss opp i en 3-måls ledelse, men så fulgte en ny dårlig periode, og vi lot Lye komme inn i kampen igjen.
Med 2:30 igjen på kampuret scoret Mari heldigvis sitt 3 mål for dagen, og gjorde at vi fikk litt pusterom.
Lye tok ut keeper i ett siste forsøk på å få med seg poeng, men hun nådde ikke benken engang før Mari prikket inn en ny ball inn i det tomme buret.
I kampens siste sekunder blir Marte fratatt en scoringsmulighet, og får korrekt tildelt straffe.
Hun setter straffen, men den blir desverre underkjent.
Med denne seieren er vi fortsatt med i kampen om seriegullet, så nå gjelder det å overgå oss selv og vinne på parketten i Lyehallen i siste seriekamp...

Mari Joakimsen 4+1
Jannicke Manum 2+2
Marte Sunde 1+1
Torveig Fjerdingen 0+1
Camilla Askeland 0+1

Dagens Profil: Mari Joakimsen - endelig tilbake etter et halvt år på Bali, og markerer seg med 4 mål