fredag 30. november 2012

Dramatisk Stavangerkamp

Stavangers herrelag er inne i en god periode med det ene sterke resultatet etter det andre. Forrige uke ble det en sterk seier i toppoppgjøret mot Brodd.

Torsdag 29. november var det nytt toppoppgjør mot Lye 2.

Vår faste keeper Hallgeir var ute med skade og våre to reservekeepere var også utilgjengelige. Christer påtok seg keeperoppgaven og fikk dermed evig heltestatus i Stavanger IBK.

Kampen svingte frem og tilbake. Lye tok ledelsen før Stavanger slo tilbake. Et par uheldige minutter senere lå Lye igjen foran. Publikum heiet Stavanger frem og nok en gang slo Stavanger tilbake.

Det er de siste minuttene som for evig tid vil bli husket. Med ett og ett halvt minutt igjen på stillingen 8-8 får Stavanger powerplay og mulighet til å avgjøre kampen. Powerplayet sitter ikke helt, så vi vurderer å øve på dette til senere kamper. Like før slutt snapper Lye ballen og kontrer. Thomas Sola blir tatt ut og med 5 sekunder igjen får Stavanger IBK utvisingen og straffe mot seg. Straffen tar Thomas Sola og hans zorrostraffer er det få keepere som tar. En god Christer i målet klarer ikke å stoppe Sola fra Lye og vi ligger under med 1 mål med 5 sekunder igjen. På grunn av en utvisning for protest skal de siste 5 sekundene spille spilles i 4 mot 5. Slaget virker tapt, men løver har en vilje som Lye ikke er forberedt på. På mirakuløst vis finner vi en duell, en kølle knekker og vi er alene med keeper. En duell foran mål ender i straffe i det tiden går ut. Juho får det tunge ansvaret med å ta straffen og finter ut keeper og setter ballen i mål. YES!

En mirakuløst opphenting var et faktum.
Vaktmesteren i Stavanger Idrettshall filmet straffene. Link legges ut når de er klar.

Våre tanker går også til Chris som knuste ankelen i tusen biter. Måtte du bli rask bra igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar